Aktivációs fájl frissítése

Az Aktivációs fájl frissítésére a következő esetekben lehet szükség:

  • térképek frissítésekor;
  • új térképek aktiválásakor;
  • a program új eszközön történő aktiválásakor (vagy egy új SD kártya esetében –Windows CE eszközökön).

Meglévő térképek frissítése és új térképek aktiválása esetén javasoljuk, hogy az aktivációs fájlt a program menüből frissítse. A frissítéshez internetkapcsolatra lesz szüksége. Indítsa el a Navitel Navigator programot, majd a Menüben válassza → Az én Navitelem → Frissítések pontot. Várja meg, míg megjelenik az elérhető frissítések listája.

Amennyiben egy “Kapcsolat tiltva” hibaüzenetet kap, manuálisan engedélyezze az internet kapcsolatot az eszközön. Ezt a következőképp tudja megtenni: menjen a Menü → Online szolgáltatások pontba és állítsa Engedélyezem állásba az Internet kapcsolat opciót. Ezt követően menjen vissza a Frissítések pontba és ellenőrizze vannak e elérhető frissítések.

Amennyiben frissítések elérhetőek a szoftverhez és / vagy a térképekhez, kövesse az alábbi utasításokat azok telepítéséhez.

Abban az esetben, ha a navigációs eszköze Windows CE-t futtat és nem rendelkezik internet kapcsolattal, használja a Navitel Navigator Update Center alkalmazást PC-n a szoftver frissítéséhez.

Az aktivációs fájl manuális cseréje csak akkor szükséges, ha az eszköz semmilyen módon nem tud csatlakozni az internethez.

Az alább részletezett módszerek csak a Windows CE és Android alapú eszközök esetében érvényesek.

Windows CE

Android