Térképészeti Partnerek

Autó Navigációs Adatok

AND biztosít digitális térképeket a világ összes tájáról, valamint helyfüggő szolgáltatásokat. A cég a hely intelligencia hozzáadására összpontosít, fejlesztve az üzleti folyamatokat az AND LBS Platformon, a digitális térképek tulajdoni jogán és nagy geológiai adatok által. Az 1984-ben alapítottAND az egyik legrégebben létrehozott szoftver csoport Hollandiában, mely jelenleg 85 főt alkalmaz Hollandiában és Indiában. Az AND székháza Rotterdamban található. Az AND olyan út adatbázist kínál, amely több mint 200 országot köt össze a világon, beleértve a nyugat európai navigációs térképeket is.

Multispectral

Multispectral az első digitális térképészeti cég Brazíliában, a térkép lefedettség és frissítés vezetője az elmúlt 25 évben, biztosítva geo-információt és geo-technológiát több mint 1.000 cég részére. Szintén vezető a webtérkép szolgáltatásban, a flotta és fuvarok követésében, lefedve Brazília piacának több mint 50%-át, több mint 15 éven keresztül. Multispectral az egyetlen olyan cég, amely 2008 óta, havi szinten bocsát ki Brazília térképfrissítést a GPS navigációkra és 2014 óta a NAVITEL® partnere a navigációs térképek előállításában Brazíliában.

JSC "Center of Navigation Technologies" együttműködik a világ összes benchmark cégével, a térképészet területén, szoftver fejlesztésben és navigációs készülékek gyártásában. Részt veszünk a navigáció népszerűsítésében és a navigációs szoftverpiac fejlesztésében.

Ára az online áruházban

27 

Vásárlás