Navitel R1000 alkalmazás

Az Navitel R1000 applikáció nélkülözhetetlen kiegészítő minden NAVITEL R1000 DVR tulajdonos számára. Az alkalmazás lehetővé teszi a DVR beállítását és vezérlését okostelefonról vagy táblagépről.

• Állítsd be minden részletét a NAVITEL R1000 DVR-nek
• Nézd vissza a rögzített videókat és képeket okostelefonon vagy táblagépen
• Mentsd el a felvételeket készülékedre
• Oszd meg a videókat üzenet formájában vagy közösségi oldalakon
• Formatáld meg a NAVITEL R1000 DVR-be helyezett memóriakártyát

Az Navitel R1000 App Wi-Fi-n kapcsolódik a DVR-hez. A sikeres kapcsolódást követően a felhasználók valós időben tekintheted meg a szélvédőkamera képétokostelefonod vagy táblagéped kijelzőjén. Mentsd le az utad során készített képeket és videókat mobil eszközödre és oszd meg ezek részleteit a legnépszerűbb üzenetküldő szolgáltatásokon vagy közösségi hálókon keresztül!

Az Navitel R1000 App segítségével gyerekjáték a szélvédőkamera beállítása – a DVR minden részletét okostelefonod vagy a táblagéped kényelmével tudod elvégezni. Az alkalmazás lehetővé teszi a DVR memóriakártyájának formázását is.

APK letöltése (Android).

Wi-Fi alkalmazás telepítése

1. Töltse le az alkalmazást okostelefonjára vagy táblagépére majd kövesse az utasításokat. A szélvédőkamera App QR Code menüjében elérhető az a QR-kód, melyet beolvasva közvetlen a telepítőfájlt tartalmazó weboldalunkra jut.

2. Menjen a Wi-Fi pontra a menüben, majd állítsa On helyzetbe.

3. Csatlakozzon mobil eszközével a DVR WiFi hálózatához - az elérhető vezeték nélküli hálózatok listájában, mint DVR NAVITEL r1000-e-XX jelenik meg. A csatlakozáshoz használja a szélvédőkamera beállítások menüjének WiFi CARCAM pontja alatt megadott jelszót.

4. Indítsa el az alkalmazást, majd érintse meg az Eszköz hozzáadása pontot.

5. A megjelenő listából az R1000-et kiválasztva, készen is áll videó vagy fénykép rögzítésére az alkalmazásból. Ne feledje, hogy a szélvédőkamera menüje nem érhető el, amikor az alkalmazás be van kapcsolva. A fotó- és videomódok közötti váltáshoz csúsztassa el a Felvétel ikont balra / jobbra.

6. A beállításokban konfigurálhatja a DVR mozgásérzékelőit, a felvétel paramétereit, valamint formatálhatja az SD kártyáját.


A NAVITEL® csapata folyamatosan dolgozik a szoftver fejlesztésén. Nagyra értékeljük a munka minőségével és az alkalmazás használhatóságával kapcsolatos visszajelzéseit, melyek révén még jobb alkalmazást tudunk fejleszteni Önöknek. Küldje el ötleteit és megjegyzéseit címünkre: support@navitel.hu.