A szoftver telepítéséhez vagy frissítéséhez, kérjük, kövesse az utasításokat.

Android eszközök

Töltse le azt az APK fájlt, ami megfelel eszköze kijelző-felbontásának, vagy azt az APK fájlt, ami a "minden kijelző-felbontásra alkalmas" jelölést viseli:

9.13.73 változat letöltése, APK — minden kijelző-felbontásra alkalmas
9.13.73 változat letöltése, APK — WXGA
9.13.73 változat letöltése, APK — WVGA800
9.13.73 változat letöltése, APK — WQVGA400, HVGA, WVGA
9.13.73 változat letöltése, APK — QVGA, VGA

Windows CE eszközök (autós navigáció)

A Navitel Navigator Update Center (Frissítő Központ) alkalmazás segítségével szoftver-, és térképfrissítéseket tud letölteni (kizárólag Windows operációs rendszerű számítógépeken).
Csak abban az esetben használja ezt az alkalmazást, ha a frissíteni kívánt szoftver fut a készülékén. Amennyiben a szoftvert nem lehet az eszközén elindítani, vagy az törlésre került, kövesse az itt található utasításokat a szoftver manuális telepítéséhez.

A frissítési folyamat elindításához töltse le és telepítse számítógépére a Navitel Navigator Update Center for Windows alkalmazást, majd kövesse a használati utasítás lépéseit.

 Navitel Navigator Updater for PC letöltése (Windows OS), EXE
 Navitel Navigator Updater for PC letöltése (macOS), PKG
 Navitel Navigator Updater használati utasítás, PDF

A Navitel Navigator következő változatai érhetőek el Windows CE eszközökre:

  • STD_EXT_INET, ZIP - Online szoltáltatásokat támogató változat, beépített memóriával nem rendelkező, hordozható navigációs eszközök és autós fejegységek számára (regisztráció az SD kártya száma alapján)
  • STD_EXT, ZIP - Online szoltáltatásokat nem támogató változat, beépített memóriával nem rendelkező, hordozható navigációs eszközök és autós fejegységek számára (regisztráció az SD kártya száma alapján)
  • STD_INT_INET, ZIP - Online szoltáltatásokat támogató változat,2GB-ot meghaladóbeépített memóriával rendelkező, hordozható navigációs eszközök számára (regisztráció az eszköz azonosítószáma alapján)
  • STD_INT, ZIP - Online szoltáltatásokat nem támogató változat, 2GB-ot meghaladó beépített memóriával rendelkező, hordozható navigációs eszközök számára (regisztráció az eszköz azonosítószáma alapján)

iOS

Az eszközének megfelelő programváltozatot az App Store-bó.

Navitel Monitoring

VAndroid alapú mobil eszközök számára:
 APK letöltése.