Egyedi ajánlat «Hegyi üdülők a NAVITEL®-lel»

20 december 2018

A NAVITEL® speciális térkép csomagjaival soha nem tévedhet el kedvenc hegyi üdülőhelyén!2018. december 20-től 2019. március 20-ig az Android, az iOS és az Windows Phone futtató készülékek felhasználói különleges árakon juthatnak hozzá a NAVITEL® téli termékeihez. A rendelkezésre álló termékek: "Alpok", "Kárpátok", "Kaukázus" és "Pireneusok".

Részletes információk a különleges termékekről és ajánlott kiskereskedelmi áraikról:

Termék neve Térképcsomag tartalma Kiskereskedelmi ár (Digitálistermékkulcs)
Navitel Navigator. Alpok Albánia, Ausztria, Bosznia és Hercegovina, Horvátország, Franciaország, Németország, Olaszország, Liechtenstein, Macedónia, Málta, Monaco, Montenegró, San Marino, Szerbia, Szlovénia, Svájc és a Vatikán 22 €
Navitel Navigator. Kárpátok Csehország, Magyarország, Lengyelország, Románia, Szerbia, Szlovákia és Ukrajna 22 €
Navitel Navigator. Kaukázus Azerbajdzsán, Örményország, Grúzia, Észak-Kaukázus szövetségi körzet, Oroszország déli szövetségi körzete 22 €
Navitel Navigator. Pireneusok Andorra, Franciaország, Gibraltár, Monaco, Portugália és Spanyolország 22 €

A térképcsomagok minden olyan információt tartalmaznak, amelyekre egy turistának utazása során szüksége lehet: részletes városi térképeket, illetve óriási POI-adatbázisokat a legkülönfélébb fogadók, szállodák, éttermek, kávézók, bárok, érdekes helyek, üzletek, töltőállomások és gumiszervízek, kórházak, gyógyszertárak és egyéb helyek címével és elérhetőségeivel – melyeknek köszönhetően soha nem tévedhet el, s így garantált a szép és pihentető szabadság élménye.
A szinte azonnali útvonaltervezés, mely a közúti forgalmi adatokat is figyelembe veszi a legrövidebb és leggyorsabb úton juttatja el célállomására.

Az említett termékek licenckulcsai a NAVITEL® weboldalán az AppStore-ban és a Google Playen vásárolhatók meg meg 2018. december 20-től 2019. március 20-ig.

Ára az online áruházban

27 

Vásárlás