A nemzetközi sporteseményekre készülve a NAVITEL® speciális térképcsomagokkal várja az utazni vágyókat, amely Oroszország térképét is magában foglalja.


Június 1-től június 15-ig, a NAVITEL® közel 50%-kal csökkenti Oroszország térképét is magában foglaló térképcsomagjainak árát. A NAVITEL® térképei részletes címadatbázissal, a tájékozódáshoz kapcsolódó információkkal – útkereszteződések, érdekes helyek – valamint a megfelelő sávok kiválasztásához szükséges segédletekkel rendelkeznek. A nyár fő sporteseményére való tekintettel a felhasználókat nem csak egy barátságos navigáció, de barátságos árak is várják!

A főbb látványosságok könnyen megtalálhatóak a térképen - az év fő sporteseményét lebonyolító stadionok és arénák részletes 3D modellekként jelennek meg. A Navitel Navigator program 3 alternatív útvonal javasollata közül választhatják ki a felhasználók a részükre legoptimálisabbat. A Booking.com szolgáltatás a NAVITEL® navigációs térképekbe is beépítésre került, így könnyedén foglalhatnak szállodát a következő futball-játékra.


Részletes információ a speciális térképcsomagokról és ajánlott kiskereskedelmi árakról:

Android operációs rendszerű mobileszközök és iPhone, iPad esetén

Térképcsomag Ár (Elektronikus licenc)
Európa, Oroszország 18 €
Kelet-Európa, Oroszország 16 €
Oroszország, Ukrajna, Fehéroroszország, Kazahsztán 16 €
Oroszország 14 €
Kerület 7 €

Windows CE alapú navigátorok számára

Térképcsomag Ár (Elektronikus licenc)
Európa, Oroszország 21 €
Kelet-Európa, Oroszország 20 €
Oroszország, Ukrajna, Fehéroroszország, Kazahsztán 20 €
Oroszország 17 €

Vásároljon Oroszországot magában foglaló térképcsomagot 2018 július 15-ig a NAVITEL® weboldal ALKALMAZÁSOK pontjában, vagy a Navitel Navigator applikáción keresztül (Menü > Én Navitelem > Térkép vásárlása).