A NAVITEL® örömmel jelenti be legújabb menetrögzítő eszközét, a NAVITEL R200-at: egy olcsó, de nagytudású és kompakt szélvédőkamerát.


A NAVITEL R200 egy 2 hüvelykes, nagy fényerejű kijelzővel rendelkezik, amely menet közben is lehetővé teszi a felvételek előnézetét. A kisméretű eszköz az úton és a parkolóban egyaránt hasznos: 140°-os látómezejében történteket Full HD minőségű videók formájában rögzíti, érzékeny mikrofonja kiváló hangfelvételeket tesz lehetővé.

Kedvező árának ellenére az új készülék minősége, valamint tudása is egyedülálló: a beépített gyorsulásmérőnek köszönhetően a NAVITEL R200 képes biztosan felismerni a veszélyhelyzeteket és a felvett anyagot automatikusan, biztonságban eltárolni. Érzékeli a hitelen gyorsulást és lassulást, forgást és egyéb rendkívüli mozgásokat. A megjelölt felvételek automatikusan zárolásra kerülnek, amely biztosan megóvja őket a felülírástól. A jármű indítását követően a NAVITEL R200 azonnal megkezdi a felvétel rögzítését. Fejlett parkoló módjának köszönhetően mozgást érzékelve még kikapcsolt állapotban, akkor is képes elindítani a felvételt, ha az autó parkol és a vezető nincs jelen.

A rögzített médiafájlok tárolására a felhasználók maximum 64 GB-os microSD kártyát használhatnak. A hatékony H.264 tömörítési eljárásnak köszönhetően a részletgazdag videók kevés helyet foglalnak a kártyán.


A csomag tartalma

A NAVITEL R200 csomagja olyan autós tartozékokat tartalmaz, amelyek megkönnyítik a készülék felszerelését és használatát.

NAVITEL R200 csomagjának tartalma:

  • NAVITEL R200 szélvédőkamera
  • Tapadókorongos rögzítés (szélvédőre)
  • Autós töltő
  • Felhasználói kézikönyv
  • Jótállási jegy
  • Ajándék Navitel Navigator licenc

NAVITEL R200 végfelhasználói ára — 39 Euro.