A NAVITEL® örömmel jelenti be forradalmian új, 2 az 1-ben NAVITEL RE900 FULL HD készülékét, amely a cég a navigációs iparágban és szélvédőkamerák piacán szerzett tapasztalatait felhasználva, egy teljes értékű szélvédőkamerát és egy offline térképekkel felvértezett, modern személyi navigációs eszközt ötvöz egyetlen készülékben.


Műszaki adatok

A NAVITEL RE900 FULL HD lelkét egy négymagos, 1,3GHz órajelű Cortex-A7 CPU adja, amire egy modern Android operációs rendszer támaszkodik. A készülék 5-inches érintőképernyője 1280x720-as felbontással rendelkezik, nagy fényereje révén minden napszakban és időjárási körülmény mellett jól látható. 16GB-os belső memóriája kitűnően alkalmas, hogy kedvenc filmjeit és zenéit eltárolja rajta. microSD kártya segítségével a tárkapacitás 64GB-tal növelhető, amely további térképek és média fájlok tárolását teszi lehetővé. A NAVITEL RE900 FULL HD kamerája ötrétegű üveg lencséjén keresztül éles és részletgazdag videók rögzítésére képes. 3G, Bluetooth 4.0 és WiFi csatlakoztathatóságán kívül még egy FM rádióadóval is rendelkezik.


Full HD szélvédőkamera

NAVITEL RE900 FULL HD modern, OmniVision kamerájához egy ötrétegű üveg optika tartozik, amely a 140°-os látószöggel és a másodpercenként 30 képkocka sebességgel kombinálva világos és részletgazdag videók felvételét teszi lehetővé nappal és éjszaka egyaránt. Az RE900 érzékeny mikrofonja mindemellett kiváló minőségű hangfelvételek rögzítésére is képes.

A készülék számos, NAVITEL szélvédőkamerákból ismert funkcióval is rendelkezik. Beépített gyorsulásmérője gondoskodik róla, hogy egy esetleges közúti baleset során a kritikus felvételek mindenképpen tárolásra kerüljenek. A mozgásérzékelő automatikusan aktiválódik, ha a jármű nagy sebességgel gyorsul, a fékeket nem a megszokott mértékben használják, vagy valamilyen szokatlan tevékenység érzékelhető a készülék látómezejében.


GPS navigáció

A NAVITEL RE900 FULL HD-vel hatékonyan oldható meg a városi és nemzetközi navigáció egyaránt. Az egyszerű offline navigációhoz a készülék 43 európai ország, valamint Oroszország, Fehéroroszország, Ukrajna és Kazahsztán előre telepített térképét tartalmazza. Minden térkép jogosult az ingyenes, élettartam frissítésekre. További térképek a program főmenüjéből vásárolhatók meg: a Menü > Én Navitelem > Térképek vásárlása pontnál. Amennyiben szükséges, a program segít a már meglévő térképek és szoftverek frissítésében is.

A térképek tartalmazzák a legfrissebb információkat az úthálózatról és naprakész TRAFFIPAX adatokkal, valamint több milliós POI adatbázissal rendelkeznek. A Navitel Navigátor segít a felhasználóknak a legjobb útvonal megválasztásában és Szujó Zoltán hangutasításaival a navigálásban. Kereszteződéseknél automatikusan megjelenik a sávasszisztens, amely mutatja mely sávot kell választani a manőver szabályos végrehajtásához. Az útvonalak az aktuális forgalom figyelembe vételével kerülnek megtervezésre, amely a későbbiek során is jól látható módon jelenik meg a kijelzőn.

A NAVITEL RE900 FULL HD a következő országok előre telepített térképeivel kerül forgalomba: Albánia, Andorra, Ausztria, Fehéroroszország, Belgium, Bulgária, Bosznia és Hercegovina, Ciprus, Csehország, Horvátország, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Németország, Gibraltár, Görögország, Magyarország, Izland, Man-sziget, Olaszország, Kazahsztán, Lettország , Liechtenstein, Litvánia, Luxemburg, Macedónia, Málta, Moldova Lengyelország, Portugália, Oroszország, San Marino, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország, Svájc, Svédország, Vatikánvárosi állam.


A csomag tartalma

A NAVITEL RE900 FULL HD csomagja olyan autós tartozékokat tartalmaz, amelyek a hibrid megoldás telepítését és használatát még kényelmesebbé teszik.

A NAVITEL RE900 FULL HD csomagjának tartalma:

  • NAVITEL RE900 FULL HD készülék
  • Autós tartó (szélvédőre)
  • Autós töltő 12/24 V
  • USB kábel
  • Kézikönyv
  • Jótállási jegy

NAVITEL RE900 FULL HD ajánlott végfelhasználói ára 120 Euro.