Jelentős frissítésen esett át a NAVITEL® Fehéroroszország térképe, mely 2018 Q1-es térképcsomagként a mai naptól érhetőel a NAVITEL navigátor készülékek és a Navitel Navigator alkalmazás felhasználói számára.


A NAVITEL® átfogó frissítést adott ki Fehéroroszországtérképéhez, amely a Fehérorosz Köztársaság Állami Vagyoni Bizottságának Országos Kataszteri Ügynökségével - a kartográfiai információ és kutatás hivatalos állami forrásával - folytatott együttműködés eredményeképpen valósult meg.

"A navigációs eszközök nyújtotta felhasználói élmény közvetlen összefüggésben áll a kartográfiai adatok minőségével. Kiemelt fontossággal bír számunkra, hogy mindig naprakész információval tudjuk ellátni felhasználóinkat, adatokkal amelyekre valóban támaszkodhatnak! Minden igyekezetünkkel azon dolgozunk, hogy felhasználóink a legjobb navigációs élményben részesüljenek." Alexander Kazakov, a NAVITEL® vállalatcsoport elnöke kiemeli: "A Fehérorosz Nemzeti Kataszteri Ügynökséggel együttműködve egy valóban egyedülálló térképcsomagot sikerült megalkotnunk!"

A régóta fennálló partnerségnek köszönhetően a NAVITEL térképcsomagja tartalmazza a hivatalos épületek teljes listáját, Fehéroroszország teljes közlekedési hálózatát,valamint minden olyan információt, amely a hatékony navigációhoz szükséges lehet. Az átfogó frissítés révén a felhasználók naprakész információkkal rendelkeznek az összes regisztrált konstrukcióról, beleértve az új építményeket is. A városok és települések címadatbázisa teljes frissítésen esett át, amely jelentősen növeli a térképadatok részletességét.

A címkeresés lehetőségével rendelkező városok és települések száma közel hatvan-szorosára nőtt, a NAVITEL® térképén elérhető címek száma meghaladja a 2 milliót. A térképcsomag magában foglalja az önkormányzati jelentőségű 3D-objektumokat is - helyinevezetességeket, vasútállomásokat, templomokat és stadionokat.

Az előző kiadáshoz képest az adatbázis jelentősen megnövekedett, és a NAVITEL® Navigatorban elérhető részletesen kidolgozott településeinek száma jelenelg meghaladja a 25 000-et.

Fehéroroszország régiói Részletesen kidolgozott települések
Brest régió 2 680
Vitebsk régió 5 928
Gomel régió 2 759
Grodno régió 4 576
Minsk régió 5 971
Mogilev régió 3 245

"Sok éve stratégiai partnerként tekintünk a NAVITEL-re. Most kiadott térképük minden eddiginél pontosabb és részletesebb, ami saját állampolgáraink és a köztársaság vendégei számáraegyaránt hasznos. A hivatalos adatbázisok integrációja a Navitel Navigator szoftverbe a cég elkötelezettségét igazolja, hogy valóban a legtökéletesebb felhasználói élménnyel tudják a felhasználók számára nyújtani" – mondta Sergey Levchik, a Fehérorosz Köztársaság Állami Vagyoni Bizottságának Országos Kataszteri Ügynökségének alelnöke.

Fehéroroszország 2018 Q1 térképfrissítése:

  • 284 747 km úthálózat;
  • 27 410 település az adatbázisban;
  • 25 159 város és település címkeresés lehetőségével;
  • 2 062 936 egyedi cím;
  • 67 101 POI;
  • 17 objektum 3D grafikával.

Fehéroroszország átfogó térképfrissítését a Navitel Navigator Update Center-en keresztül tudja navigációs eszközére letölteni.Kérjük, figyeljen arra, hogy a 2018 Q1-es térképcsomag kizárólag a Navitel Navigator 9.7.2493-as vagy újabb változataival kompatibilis.