Golden Bell díjat nyert a NAVITEL Lengyelországban

6 február 2018

Golden Bell díjat nyert a Lengyelországban immár nyolcadik alkalommal megrendezett MobilityTrends díjátadón "2017 navigációja" kategóriában a NAVITEL®, a navigációs iparág egyik vezető gyártója ésmegoldásszolgáltatója. A rangos elismeréssel a cég Navitel Navigator 9.9 szoftverét díjazták.

Február 1-én került megrendezésre aMobilityTrends 2018, a lengyel mobil technológiai iparág egyik legrangosabb eseménye. A gálaesten, melynek a Capitol Színház adott helyet, az elmúlt év legjobb eszközeit és legkiválóbb szolgáltatásait mutatták be. 23 kategóriában hirdettek nyerteseket – 18 kategóriában a felhasználók mobilitytrends.pl weboldalon leadott voksai alapján. A január 22-ig tartó szavazáson közel 24.000-en vettek részt, mely során a közönség összesen 199.380 szavazatot adott le 340 termékre. Öt üzleti kategóriában – gyártó, operátor, disztribútor, az év lengyel cége és 2017 embere – a zsűri szavazta meg a nyerteseket.

- Az "Év navigációja" kategóriában a győzelem azon felhasználóké, akik a mi megoldásunk mellett döntöttek. Tavaly 160.000 eszközt értékesítettünk, ami jól mutatja a szegmens iránti érdeklődést. Elsődleges számunkra, hogy megfeleljünk ügyfeleink elvárásainak, a navigációs piac egyik vezetőjeként pedig új eszközök és további funkciók bevezetésével igyekszünk új trendeket felállítani. Fejlesztéseink folyamatosak, melyektovábbra is a felhasználó kényelmét és az egyszerű használhatóságot szolgálják - mondta TobiaszJankowski, a NAVITEL® Europe vezérigazgatója.

 A NAVITEL® vállalatról

A NAVITEL® az információ-technológia iparágában tevékenykedő vállalat, mely kulcsszerepet játszik az autó-navigációs rendszerek piacán az EMEA régióban. A cég fő termékei mobil eszközök és flottakezelési megoldások. Disztribútorokon keresztül a NAVITEL E, F, MS sorozatának és a G550 motorkerékpár-navigáció modelljei érhetőek el. Az eszközök a telepített térképek számában, a komplex útvonalak számítási képességében és a technikai paramétereik révén tűnnek ki a konkurencia termékei közül. A vállalat átfogó támogatást nyújt ügyfeleinek (call center, szervizközpontok, on-line segítség), és képviseleti irodáival jelen van Lengyelországban, Csehországban, Oroszországban, Ukrajnában és Fehéroroszországban.

A NAVITEL® minden felhasználó számára biztosítja az ingyenes térképfrissítésekhez való hozzáférést a készülék teljes élettartama alatt. Különleges elismerést kapott a NAVITEL E500 navigációs modellje, amely a 2016-os "Autóipari" kategória Ceneo.pl ajánlat összehasonlító szolgáltatásának rangsorát nyerte meg.Ára az online áruházban

27 

Vásárlás