A mai naptól elérhetőek a Navitel Navigátor felhasználói számára Közel-Kelet, Dél-Kaukázus és Ázsia 11 országának 2017 Q3-as térképfrissítései.A Közel-Kelet, Dél-Kaukázus és Ázsia 2017 Q3-as térképcsomag frissítése 11 országot foglal magába: Örményországot, Azerbajdzsánt, Grúziát, Indiát, Iránt, Kirgizisztánt, Pakisztánt, Tádzsikisztánt, Törökországot, Üzbegisztánt és Vietnámot.

A térképfrissítés összesen 3 932 125 kilóméternyi utat, 7 559 736 POI-t és 775 954 várost, illetve települést tartalmaz, melyek közül 36 582 esetében elérhető a település részletes úthálózata, valamint a címkeresés lehetősége.

Örményország

A 2017 Q3-as térképben Jereván és egyéb nagy települések címadatbázisa került frissítésre.


Azerbajdzsán

A térképfrissítéssel a főutak számos új csomópontja került hozzáadásra.


Grúzia

Új közlekedési csomópontok kerültek hozzáadásra.

Frissítésre került a Batumi úthálózat.

A POI adatbázis új pontokkal bővült.


Kirgizisztán

A térképeken frissültek az országhatárok.


Tádzsikisztán

A térképeken frissültek az országhatárok.


Üzbegisztán

A térképeken frissültek az országhatárok.


Finnország

Frissítettük a kompokra vonatkozó információkat.


A városok és települések lakó- és iparterületein mindegyik ország térképén elérhető a címkeresés lehetősége, valamint részletes, úthálózatokra vonatkozó információk - utak, utcák, útirányok, csomópontok, körforgalmak és más egyéb fontos közlekedéssel kapcsolatos információ.

Részletesebb információt az országok térkép lefedettségéről hivatalos honlapunk Térkép Lefedettség része alatt talál.

Fontos megjegyzés! Kérjük, vegye figyelembe, hogy a 2017 Q3-as térképcsomag frissítés kizárólag a Navitel Navigator 9.7.2493-as vagy újabb változatával használható!